Jak se cvičí v Equitana hotel resortu
s lektory Power & Pilates Studia

Jarní víkendový cvičební kurz pro ženy 60+ a 70+

O cvičebním víkendu

Cvičební víkend pro naše klientky navštěvující lekce pilates 60+ a 70+ jsme již v předcovidových dobách pořádali. V srdcích našich klientek si tento zážitek získal své pevné místo a na základě velice pozitivních zpětných vazeb jsme se rozhodli, že jej do naší nabídky opět zařadíme.

Naše volba padla na hotelový resort v příjemné dojezdové vzdálenosti od Tábora, který na první pohled splňoval všechna naše kritéria.

O hotelu

Equitana hotel resort**** najdete na pomezí Středních a Jižních Čech, hodinu cesty autem z Tábora, nedaleko městečka Březnice. Příjemné a klidné prostředí hotelu s wellness obklopují koňské stáje, jízdárny a venkovská krajina s rybníky. Na dosah jsou zalesněné kopce Brd, nebo zámek a přehrada Orlík.

Hotel nabízí několik možností k ubytování. My jsme byli ubytováni v Depandance s dvoulůžkovými pokoji kategorie 4*. Všechny pokoje byly v přízemí, s terasou a výhledem na malý vesnický rybníček. Od hlavní hotelové budovy s restaurací k Depandance je to pár kroků. Stejně tak i do wellness a kongresového sálu, kde probíhaly cvičební lekce. Ticho a klid ruší jen občasné zařehtání koní nebo kokrhání kohoutů. Prostě vesnická idylka.

Jak se v Equitaně cvičí

Pro celý cvičební víkend jsme měli nepřetržitě k dispozici kongresový sál. Na programu byly lekce pilates a jógy. Nechyběly ani cvičební pomůcky - masážní ježky Easy Ball a velké míče S-ball. Ke cvičení jsme využívali i židlí.

Volný program v Equitaně

V průběhu celého víkendu o nás pečoval milý a ochotný personál hotelu. Všechny účastníky našeho víkendu nadchnula kuchyně. Od snídaní až po večeře, které probíhaly výběrem z menu, bylo vše na jedničku a několik hvězdiček k tomu. Milovníci piva zde mohli ochutnat místní pivní speciály, typicky pojmenované Vraník a Bělouš. Vinotéka v restauraci se zdála být také skvěle zásobena.

Volný čas mei cvičebními lekcemi mohl každý trávit dle své chuti. Hotelové wellness nabízí bazén s protiproudem, saunu i možnost objednat masáž. Okolí nabízí dostatek výletních cílů, které jsou v dosahu autem i na kole. My jsme otestovali jednu vycházkovou trasu k Simínskému mlýnu, které je součástí jednoho z několika běžeckých okruhů.

Sobotní večer jsme věnovali kvízové hře na téma Česko ve stylu retro, takže kromě našich pohybových aparátů jsme zaměstnali i naše mozkové závity.

Závěrem chceme všem účastníkům březnového víkendu poděkovat za milou a pohodovou společnost. Do svých domovů jsme se rozjížděli spokojení. Velmi se těšíme, že si cvičební víkend v Equitaně znovu zopakujeme.

Sledujte naše sítě

Facebook Power & Pilates StudiaInstagram Power & Pilates Studio

Rychlý kontakt

Powerjóga & Pilates Clinic & Reformer Studio & DNS

tel: 774 978 985, 776 846 150
email: info@power-pilates.eu